Градете брзо, квалитетно, економично, современо, во сите временски услови, евтино... Изолационите сендвич панели на PAGOUNI DOMOLAM се високо напредни градежни производи, произведени од високо квалитетни челични пластифицирани лимови со изолациона срцевина.

ВаМЕТАЛ е генерален застапник на грчката компанија POGOUNI DOMOLAM, производител на ѕидни и покривни сендвич панели, во најразлични дебелини, должини и со широк спектар на бои.

Во нашето складиште во Струмица во секој момент имаме залиха на кровни и ѕидни панели од 3.000 до 4.000 м², во различни дебелини и бои.

Можност да нарачате панели со димензии според вашите потреби. Мобилни екипи за монтажа на сендвич панели и изградба на индустриски објекти.

Контакт

СТАНИ ЧЛЕН

ПОНУДА – ПОБАРУВАЧКА

WWW.SAEMI.MK